top of page

Thuislevering per fiets

Heb je nogal een drukke vrijdag of zaterdag voor de boeg, ben je even wat minder te been of heb je gewoon geen zin om door dat Belgische rotweer naar de markt te komen? Laat je groenten en fruit ecologisch thuisleveren door de fietskoerier.

Zowel in Gent als in Oostende hebben we een goede samenwerking met een (lokaal) bedrijf dat onze bestellingen ter plekke brengt met de fiets. Ze zijn stipt, flexibel en bovendien nog uiterst vriendelijk ook.

In Oostende rekenen we op de diensten van Bruno van CycloXpress, in Gent werken we dan weer goed samen met de fantastische bende van Cargo Velo. We durven met trots zeggen dat ze als het ware het verlengde van het marktkraam zijn.

Geïnteresseerd om te bestellen en je groenten thuis te ontvangen? Geef ten laatste op donderdag een seintje, zodat we alles kunnen regelen. De avond voor de markt stuur je dan via de website, via email of op een andere manier je bestelling door, zodat wij ze kunnen klaarmaken. De betaling gebeurt dan via overschrijving, Payconiq of de week nadien op de markt. Opgelet: de fietskoeriers ontvangen géén geld.

Wie zich inschrijft op onze nieuwsbrief krijgt elke donderdag het volledige aanbod in de mailbox, zodat ook via die weg besteld kan worden.

bottom of page